Höst 2016

Ja det här är hösten då jag debuterar som författare!!! 🙂 Nu finns min bok, Ylvania Sagan om Ljusbäraren, och det känns helt overkligt! Världens bästa start på hösten!!! Stolt och barnsligt glad för det här. Ser fram emot Bokmässan i Göteborg nästa vecka.

fullsizerender

På TV i höst:

Minimello är i full gång och det är lika fantastiskt roligt som alltid! Premiär Fredag 14 okt i Barnkanalen, SVT + svtplay.

Supershowen Jag fick äran att sitta kvar i Superjuryn och denna säsong tillsammans med fab Njol Badjie! Årets artister är såna stjärnor! Don´t miss. Premiär Måndag 26 september i Barnkanalen, SVT + svtplay.

För övrigt ska jag också leda VärldensBarn-galan! Det finns ingen gala jag hellre skulle leda. Barnen är vår framtid och varje barn vi kan hjälpa är en seger för hela världen. Jag gör det tillsammans med Rickard Olsson. Och som vanligt kommer flera hemliga stjärnor få svåra och roliga uppdrag för att lyckas samla ihop så mycket pengar som möjligt.