December 2013

PÅ SPÅRETupdate: AC och jag vann vår första match innan jul! Yihooooo!!!
Fredag 10/1 sitter vi där igen i dressinen…

Just nu är jag aktuell med: Ylvania, Sagan om de tre drakarna.
ylvania2014
Jag har skrivit manus och berättar fantasyäventyret varje morgon hela jullovet i SVTBarnkanalen 8.30. Landet YLvania hotas av onda krafter. Endast de tre drakbarnen kan rädda landet, men kommer de kunna bemästra sina krafter innan det är för sent…SE HÄR på SVTplay

Moraltestet i P3. Så här (o)moralisk är jag. LYSSNA
Där hör du också Bengt Bryldes dom…

Grammisnominerad för Bästa Barnalbum! Jag fattar det knappt själv men det är sant. Minimello2012 är grammisnominerat. Jag har skrivit samtliga texter på skivan och producerat den. Kompositörerna och artisterna som varit med och gjort den här skivan är många. Stort tack till er ALLA!!!!!

LYSSNA PÅ SPOTIFY
minimello-350

Kompositörer: Mija Folkesson, Klas Backman, Thomas G:son, Håkan Sörle, Anders Lennartsson, Jesper Hörberg, Robert Gehring, Peter Ågren, Leif Jordansson, Oscar Fogelström.

Text: Ylva Hällen

Artister: Tiffany Kronlöf, Cecilia Boström, Anna Maria Espinosa, Ayla Kabaca, Mija Folkesson, Nina Hjlemkvist, Maria Hertzman, Frida Block, Klas Backman, Johannes Bah Kunkhe, Tommy Körberg, Timmie Strandberg, Simon Norrsveden, Henrik Ståhl, Ismail Essakalli.

På Spåret SVT1 20/12 Äntligen ska jag och AC få göra det igen! och ni får haka på!!! (om ni hejar på oss vill säga)

Minimello SVTBarnkanalen varje fredag 18.30. Välkomna till toarullarnas stjärnglänsande värld!